Ontdek de kersttrend die bij jou past bij bol.com.

SHOP NU! >

Knusse hoekjes in huis

image

Binnenblijven is de boodschap! Gelukkig kan dit best gezellig zijn met leuke, knusse hoekjes in huis om je even in terug te trekken. Veel heb je alvast niet nodig om een lege hoek gezelliger en sfeervoller te maken. Een poef, een hoop kussens, wat groen en een subtiel kerstelement zijn de sfeermakers bij uitstek om de kleinste plekjes in huis gezellig te maken.

Zet je maar neer

Wie een lege hoek in huis wil opleuken, doet dit makkelijk door er een extra zitplaats te creëren. Hiervoor hoef je echt niet groots uit te pakken: een poef of houten krukje is al perfect als opvulling. En natuurlijk kussens, veel kussens om het extra gezellig te maken.

Haal de natuur in huis

Met een krans of een mini-kerstboom warm je je huis alvast op voor de kerstperiode. En ja, die mag je gerust al subtiel decoreren met enkele kerstbollen. Niet zo’n liefhebber van groen? Trending is gedroogd pampasgras. Ideaal om een lege plek in huis met wat natuur te vullen.

Gezellige beestenboel

Alles met hertjes is trending om het beestig gezellig te maken in huis. Van kussens over kerstballen tot muurdecoratie… als er maar een hertje op staat is het de perfecte sfeermaker voor een knus hoekje in huis.