Ontdek de kersttrend die bij jou past bij bol.com.

SHOP NU! >

Winterse gezelligheid

image

Nu de dagen korter worden en de avonden langer, is het tijd om het wat gezelliger te maken in huis. Met zachte schapenvachtjes en plaids, sfeervolle lichtjes, knetterend haardvuur, natuurlijke materialen en geurende kaarsen zorg je makkelijk voor extra sfeer en gezelligheid in huis. Deze drie deco-tips helpen je alvast op weg.

Zachte texturen

Gewoonweg niksen doe je comfortabel en gezellig met schapenvachtjes, plaids en heel veel kussens. Kies voor zachte materialen zoals imitatiebont en fluweel om je heerlijk in neer te vleien.

Natuurlijke materialen

Met natuurlijke, pure materialen en houten decoratie-elementen creëer je niet alleen een eigentijds mooi interieur, maar breng je ook rust in huis. Welke woonstijl je ook hebt, natuurlijke materialen passen overal en kunnen makkelijk gecombineerd worden met andere texturen en kleuren.

Sfeervolle verlichting

Kaarsen in alle vormen en geuren zorgen voor sfeer tijdens kille dagen en donkere avonden. Mix en match kaarsen om je interieur op een sfeervolle manier te sieren. En ook de kerstverlichting kan al subtiel bovengehaald worden: decoreer de verlichting in een glazen stolp of leuk er een dennenkrans mee op.